browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vrolijk kerstfeest iedereen!! En vooral mamma!

Posted by on 26 December, 2014

** In mijn vorige mail/post werkte het filmpje niet goed met het geluid. In deze is dat opgelost.

Mijn moeder was boos. De avond dat ik zal landen moet ik direct op een kerstfeest zijn met wat vrienden. Mijn moeder had me graag opgepikt en eten voor me gemaakt en de avond met me doorgebracht. Maar toen ze mij dit aanbood moest ik haar teleurstellen. Ze was een aantal dagen boos en wou me niet meer oppikken van Schiphol. Ik kon erin stikken. Gelukkig heeft mijn zus haar gekalmeerd en gezegd dat het onmogelijk is om op dat kerstfeest te zijn als we om 19.00 landen en een jetlag van 7 uur hebben. Het was een onhandige actie van mij om haar dit te vertellen. Want in mijn eigenlijke plan maakt het helemaal niet uit dat ze me niet kon oppikken. Het was daarom ook raar dat mijn zus haar gekalmeerd had. Wist mijn zus soms al iets meer van mijn plannen?

Mijn moeder is net iets te laat gestopt met roken om mij met kerst thuis te krijgen. Dat is stom van haar. Maar toch jammer. Want 6 dagen eerder je vlucht boeken is een kleine moeite. Gelukkig accepteerde ze dit volledig en werd ze daar niet boos over. Wij zouden net niet thuis zijn met kerst. Als troost hebben mijn broer en ik onze familie dan maar getrakteerd op een etentje bij hotel van der Valk in Hoorn. Hoe dit verliep heeft mijn zus die al iets meer wist, voor ons gefilmd en is hieronder te bekijken. Ik waarschuw u. Dit filmpje is zeer belangrijk en leuk voor de kern van deze post. Niet gekeken, is geen excuus.

Ik wens iedereen een vrolijk kerstfeest, where ever you are!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *