browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Met Ferry door Thailand

Posted by on 8 August, 2011

Al een tijdje geen blog meer neergezet. Domweg door gebrek aan inspiratie en luiheid. Daarnaast worden alle toffe ervaringen vrij normaal. Party hier, scootertje huren daar, ergens snorkelen en zwaar verbranden en dan weer even ergens relaxen om bij te komen van de hangovers en sunburn.

Scooter rijden heb ik wel vaker gedaan. Maar dit keer was het anders. Ik deed het in Langkawi, Maleisie en Koh Samui, Thailand. En daar rijden ze links. Erg lastig bij het rechtsaf slaan waar je dus eerst moet kijken of er geen verkeer van rechts komt en als er links niets meer komt en je kunt invoegen is de nacontrole op rechts heeeel belangrijk. Het scheelde maar een haartje, gelukkig maken ze graag gebruik van de toeter in Maleisie. Ook bij het oprijden van de weg was het soms even schrikken als het verkeer op je af komt omdat je uit automatisme de verkeerde weghelft heb gekozen.

Op weg naar de half moon PartyParty heb ik ook vaker gedaan. Maar dit keer was het anders. Ik heb bier en Sang som buckets door elkaar heen gedronken en dat was geen goed idee. De eerste avond in Koh Phangan was een mooie avond. Met alle mensen van onze hostel zijn we volledig los gegaan op het strandfeest. Er waren prachtige vuurshows en daarna werd er gedanst op de tafel. De volgende dag helaas geen tijd om bij te komen want nu was het de avond van de halfmoon party. Ook hier weer hetzelfde patroon met de buckets en bier voortgezet. De volgende dag werd ik uitgenodigd voor weer een andere party. Deze keer moest ik overslaan. Mijn oude lichaam heeft opgegeven. Op zo’n moment merk je dat je oud wordt.

Snorkelen heb ik ook vaker gedaan. Maar dit keer was het anders. Mijn rug is nooit zo verbrand geweest. Ik heb op Koh Tao een hele dagtoer geboekt. We gingen met een boot op vijf verschillende plaatsen een half uur snorkelen. Prachtige vissen gezien en zelfs een hele groep van wel een miljoen visjes bij elkaar. Aan het einde van de dag begon de verbranding te werken en mijn rug werd zo rood en pijnlijk als wat. Snorkelen zonder T-shirt, geen goed idee. Mijn zusje had het nog zooo gezegd.

vuurvechterWat in Koh Samui gebeurt is, heb ik ook vaker gedaan. Ach, laat ik hier maar ophouden. Het wordt een beetje eentonig zo. Willen jullie het toch weten? Ik heb een frikadelletje gegeten.

Zo zie je maar, ieder eiland een ander verhaal. Er zijn nog meer eilanden, maar door mijn twee weken Visa heb ik geen tijd gehad om deze te bezoeken.

Voor allen die hem kwijt zijn, mijn link naar de foto’s
https://picasaweb.google.com/raymondjongkind

En de fotos van de eilanden
https://picasaweb.google.com/raymondjongkind/ThailandKohSamui
https://picasaweb.google.com/raymondjongkind/ThailandKohPhangan
https://picasaweb.google.com/raymondjongkind/ThailandKohTao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *