browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Het voorbereidingsverslag

Posted by on 28 September, 2010

Dit is het eerste reisverslag (zoals de website het noemt) dat ik plaats op mijn weblog die ik aangemaakt heb voor mijn wereldreis. In dit verslag staat nog geen reisverslag omdat het nog 1,5 maand zal duren voor ik vertrek. In dit verslag informeer ik jullie over van alles en nog wat.

Oke, zoals jullie dus zien en wellicht al weten ga ik op wereldreis. Nadat ik klaar was met mijn studie heb ik 3 jaar gewerkt en genoeg gespaard om op reis te gaan. Hoofdzakelijk is het plan om 12 maanden weg te gaan en de landen en plaatsen te bezoeken die op de kaart op deze weblog zijn gemarkeerd. 9 november zal ik naar St. Petersburg vliegen. Vanaf dan zullen jullie mij een jaar moeten missen. Jullie kunnen mij wel volgen, op deze site probeer ik zo vaak mogelijk een update te geven van mijn reis en belevenissen.

Het feit dat jullie bericht krijgen dat ik een reisverslag heb geplaatst is omdat jullie in mijn mailinglist staan. Dit betekent dat elke keer als ik een verslag plaats dat jullie bericht krijgen. Wil je dit niet omdat je zelf af en toe wil kijken of ik nog leef, of omdat het je helemaal niet boeit of ik nog leef en dit als spam ziet, meld het dan. Dan haal ik je eruit.

Momenteel ben ik druk bezig met allerlei voorbereidingen en zaken die geregeld moeten worden. Hieronder valt het inpakken van de tas, het halen van de injecties, het regelen van de tickets en verblijfplaatsen op reis. Maar ook het kopen en verkopen van spullen.
– Zo zoek ik nog een netbook, (zo’n kleine EEE pc). Wellicht weet iemand nog een goede voor goedkoop.
– Ik verkoop nog een mooie bus (Citroen Jumper Maxi) http://link.marktplaats.nl/378736002 wellicht weten jullie hier iemand voor. Prijs wordt dan 4000 euro.
– Daarnaast verkoop ik nog een prachtige dvd speler voor in de auto. http://link.marktplaats.nl/380460382
– Verder heb ik nog een kano te koop en 2 simpele computers.
Dus als iemand nog interesse heeft of iemand weet die mij (er vanaf) kan helpen, laat het me weten.

Tijdens mijn reis hou ik contact met jullie via deze weblog, mail, twitter en via voipbuster of skype maak ik een account aan om te bellen over internet. Ik wil eigenlijk bijna geen gebruik van mijn mobiel maken. Alleen voor noodgevallen aangezien de kosten hiervan vrij hoog zijn in het buitenland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *