browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dirty mind

Posted by on 24 April, 2014

De inhoud van dit bericht kan als schokkend ervaren worden.

“Mijn mind is dirty”. Wordt er tegen mij gezegd hier in Australië door de medebackpackers. Maar ik heb geen idee wat er zo dirty is. Ik zeg niets dat niet ongewoon is voor mij. Ik weet niet beter.

Op 1 dag op mijn werk vroegen 2 Iraanse collega’s opheldering over Nederland. Ze hadden gehoord dat Nederland een vrij land is. En dat je er parken hebt waarin mensen vrij naakt kunnen rondlopen. Ik lag ze uit dat Nederland bekend staat om zijn vrij drugsbeleid en de wallen in Amsterdam waar je zonder je te schamen uit één van de vele etalages kan winkelen voor een vrouw waar je seks mee wilt. En die parken, dat zijn nudistenkampen. Ook de sauna doen we naakt in Nederland, het is eigenlijk gek dat dat niet overal zo is. Maar dat is het eigenlijk, op zich niet zo bijzonder. Voor de Iraniër die al vrij verrast was was dit zeer bijzonder. Dat is eigenlijk alles wat vrijheid omvat volgens hem. Hebben wij dan een vrije cultuur waaruit een dirty mind ontwikkeld wordt? Of ben ik een uitzondering? Als dat zo is hebben mijn ouders er zeker toe bijgedragen. Wekelijks vlogen de seksgrappen over de eettafel tijdens mijn opvoeding.

Liu, waar ik nu mee reis was op zoek naar een job toen we nog in de flat woonde in het begin van ons Australië avontuur. “Wat voor job”, vroegen we hem. “Any kind of job.” Was zijn antwoord. En zo vroegen we hem of hij ook blow-jobs zou doen. Zijn Engels was nog niet goed genoeg om te weten wat een blowjob was. De beste manier om hem dit uit te leggen is om het visueel voor te doen. En zo ging mijn hoofd naar zijn kruis om de beweging te maken. Hij snapte het meteen.

Ook vertelde Liu mij dat je niet te vaak op een dag een hand-job moet doen. Anders ben je te moe de volgende dag. Natuurlijk vraag ik hem hoe hij dat weet. Hij had het een keer geprobeerd 5 was zijn record. Maar de volgende was hij zo moe, dat hij het mij sterk afraadde.

Ik hou van Queen. Freddy Mercury is een goede zanger. Helaas overleden aan Aids. Maar wat is Aids. Liu had geen idee. En aangezien we Queen aan het luisteren waren, was het belangrijk om hem dit uit te leggen. Ik vertel hem. Aids is een ernstige ziekte waaraan je dood gaat. Aids is seksueel overdraagbaar en dat is de reden dat vooral homo’s lijden onder aids. Omdat homo’s niet houden van condooms. Ze houden ervan te pijpen zonder die rubber smaak. En ook het neuken in de kont is een grote boosdoener voor Aids. Freddy Mercury was homo. Liu moest erom lachen en noemde mijn mind Dirty.

Afgelopen weekend heb ik een driedaagse roadtrip gemaakt met Liu (Hongkong) en Yuta (Japan). Dit is het mooiste moment om te zien hoe drie culturen denken over masturberen. Natuurlijk komt het onderwerp hand-job tijdens de roadtrip naar boven. Doe je dat? stel je uit? Zou je het voor een maand uit kunnen stellen? En als je het doet, waar doe je dat? Niet in mijn auto lijkt me. Nu doen we drie dagen, maar wat als we straks 2 maanden doen? Je moet het iedere drie dagen doen, dit is wetenschappelijk bewezen. Het vernieuwen van je sperma om de drie dagen verminderd de kans op prostaat kanker. Maar toen ik dit vertelde waren Liu en Yuta verrast. Yuta dacht dat je het alleen maar moest doen omdat anders je ballen exploderen. Liu dacht dat je zuinig moest zijn omdat je maar 2 liter in je hele leven hebt. Yuta doet het daarom ook als zijn kamergenoot er niet is. Hij pakt er een goed Japans boekje bij en gaat ervoor. Ik zeg: Gaan met die banaan! Want als je het niet doet krijg je een “wet dream” (natte droom) en je mist een hoop plezier. Dit is waar pubers last van hebben omdat ze het niet of niet vaak genoeg doen. Liu reageert daarop dat dat geen “bad dream” maar een “good dream” is. Hij droomt dan van een mooie vrouw en komt vanzelf. De laatste keer dat hij zoiets had was 3 weken terug zei hij. Daaruit kunnen we opmaken dat Liu niet genoeg masturbeert. Ik heb hem dit sterk afgeraden. Je moet prostaatkanker voorkomen!!

De cultuur in Hongkong en Japan zorgt dat dit een taboe onderwerp is. Maar dat is zonde. Ze leren het nergens en weten er niets van. Hierdoor raken ze closed minded en noemen ze mij ziek. Het is maar goed dat ik er ben met mijn “Dirty mind” vanuit een cultuur in een vrij land in een familie waar het geen taboe is. Zo kan ik de andere culturen nog wat bijleren.

One Response to Dirty mind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *