De laatste dagen in Mongolie

Ik probeer mijn verslagen altijd op 1 A4 te houden. Omdat ik weet dat lange teksten oninteressant zijn om te lezen. Toch hoor ik nog wel eens dat mijn verhalen lang zijn. Maar ook leuk. Bedankt voor de complimenten en de reacties van jullie.

Om mijn laatste dagen in Ulan Bataar te beschrijven ga ik voldoen aan de korte versie eis.

De laatste dagen bestonden uit wat sightseeing en uit chillen in Ulan bataar.
Fotos zijn te zien op http://picasaweb.google.com/raymondjongkind/UBSightseeing#

Morgen om 7.15 mongoolse tijd naar Peking zodat ik voor kerst in Peking ben. In China is er geen facebook en zijn er een boel andere sites verboden zoals youtube. Hotmail weet ik niet. Maar mijn mogelijkheden tot communnicatie worden daar dus enigszins beperkt.

Leave a Reply