browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bijna naar Australië

Posted by on 13 October, 2013

Het is bijna zover. Morgen vlieg ik Naar Australië. Ik ga eindelijk down under. Het wordt best spannend. Ik heb namelijk geen idee wat mij te wachten staat. Ik kan mij een beeld vormen aan de hand van de verhalen die ik heb gehoord. Maar dat zegt niet dat ik weet wat me te wachten staat. Het is duur in Australië en een baan vinden schijnt volgens sommige mensen niet makkelijk te zijn. Dit zijn de pessimisten die spreken. Andere mensen praten er heel makkelijk over. Volgens mij ligt het aan je instelling. En ik ga een baan vinden.

Mijn nieuwe website is af! En ik zou deze graag aan jullie bekend maken. Het adres is http://58455032.swh.strato-hosting.eu en ik zou jullie willen vragen om in te schrijven via de inschrijf functie aan de rechterkant. Dit scheelt mij wat werk om iedereen toe te voegen en ik kan zien of de functie volledig werkt zoals ik het wil. Ik heb mijn best gedaan en ben nog steeds bezig met mijn best doen om hem nog meer uit te breiden en te verbeteren. Ik zou dus ook graag feedback van jullie krijgen. Schiet me maar lek met vragen! Wat mist er nog? Wat zou je er graag nog op zien? Wat kan ik er wel aflaten? Is het duidelijk genoeg of te rommelig? Kom maar op! Want uiteindelijk gaat het om de lezers. Dit kan via het contactformulier, via een reactie op deze blog of je kunt mij mailen op Raymondjongkind@hotmail.com Ik heb alleen wat problemen met een goede weergave van het contactformulier. Wellicht zijn er wat CSS expert die mij hiermee kunnen helpen. Ik beloof dat dit binnenkort ook wordt opgelost.

De laatste dagen in Thailand zijn flexibel verlopen. Naast mijn hechting in mijn hand valt er weinig te vertellen. Ik leefde in pure zen en de dagen waren fantastisch. Veelal genoten van het niets doen, de Muay Thai boxing avond, scooter rijden, slangenshows, watervallen, bioscoop, winkelen, massages, goedkoop Thais en internationaal eten en natuurlijk de mensen die ik heb ontmoet.

N og 1 dag en dan Australië. Een nieuw land een nieuw avontuur. Eigenlijk niet nieuw voor mij want dit deed ik in mijn eerste reis ook. En dat is wat reizen leuk maakt en de uitdaging geeft. Twee maanden Thailand die ik al volledig ken is geen fluit aan. Morgen begint het echte avontuur pas! Voor nu zeg ik: Schrijf je in op de nieuwe site. http://58455032.swh.strato-hosting.eu Kom met feedback tips en alles wat je mist. En ik spreek jullie weer in Australië!

One Response to Bijna naar Australië

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *