browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

België – Rusland

Posted by on 22 June, 2014

Vandaag zijn er 2 belgen in het hostel in mijn kamer gekomen. Je ziet ze bijna nooit reizen, maar uitgerekend vandaag komen ze in het hostel. Het zijn 2 jongens van rond de 20 jaar. Waarschijnlijk nog niet volledig volwassen want de kleding van de jongen die onder mij sliep stonk behoorlijk naar 2 maanden niet gewasse. Door een nare omstandigheid was ik op het bovenste bed van het stapelbed waar de belg op sliep geplaatst.

De ontmoeting rond 20.45 was vrij chill en normaal. Ze waren klaar voor de wedstrijd die om 2 uur gespeeld gaat worden in Australië. De goon was gekocht. (de goedkoopste wijn in Australië voor de arme laag van de bevolking en de backpackers. In deze wijn zit tevens een chemisch goedje die tijdens het drinken maar vooral de volgende morgen een hele nare hoofdpijn bezorgt). Ook was er een Belgisch speciaal bier gekocht ter ter waarde van 15 dollar voor 700 ml voor de viering van de wedstrijd. Dit bier mocht alleen tijdens de wedstrijd gedronken worden van de belgen.

Om 22.00 komen ze de kamer weer in terwijl ik met de Aziatische eigenaar aan het praten ben die op dat moment in de deuropening stond. Ze namen het gesprek maar probeerden haar te versieren. Ze waren al duidelijk aangeschoten.

Om 22.30 komen ze aan de tafel zitten bij ons in het drinkgedeelte zitten. De 4 liter goon is al volledig op, maar het dure bier is er nog. En ze bewaken het met hun leven. Het bier mag nog niet open. Het moest wachten tot de wedstrijd, ook al stonden ze op dat moment droog. Op dit moment waren de belgen zo dronken dat de ene belg even naar de wc moest en de andere belg aan ons liep te vertellen dat hij even 2 uur ging slapen want ze waren al zo dronken en moesten de wedstrijd nog zien en morgen ook nog snorkelen en 7 uur opstaan.

Badcel incidentDe badcel is een nare plaats voor backpackers in Cairns. Dit is de laatste stop voor de finish en als je die niet haalt, dan kunnen er rare dingen met je gebeuren zoals op de foto te zien bij een incident 4 dagen eerder in het hostel. Onze belg heeft het helaas niet gehaald. Hij heeft de hele wc ondergekotst en is erin gerold. Zijn vriend heeft hem naar bed geschopt, de boel voor hem schoongemaakt, het bier veilig gesteld en is ook naar bed gegaan.

Om 12 nadat wij de kamer weer inkomen heerst er een volledig nare lucht van kots,maar als je in je hoofd denkt dat het een lekkere pannenkoekenmeel lucht is, is het nog best aangenaam ook. In deze lucht lagen de 2 belgen er voor pampus bij. Klaar voor de wedstijd. Ik kan je vertellen, die zijn om 2.00 niet wakker en zullen de hele wedstrijd missen.Belgie is er klaar voor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *